Master Of Science

Un Master of Science este o diplomă postuniversitară, denumit în mod obișnuit ca Master, MS, Mag. sau M.Sci. Un Master of Science este, de obicei, acordat după finalizarea de cursuri, care este într-o mare măsură bazată pe cercetare. Un Master of Science ofera o științific, tehnic sau profesional competență la nivel de intrare.

MA grad

Un Master of Arts este un grad umaniste bazate pe studii postuniversitare și poate fi mentionat ca MA, AM sau PM. Studenții care studiază un masterat de obicei, științe umaniste, filozofie, arte plastice sau științe sociale. Un Master of Arts oferă cunoștințe generale într-o anumită disciplină, domeniu de studiu profesional sau domeniu interdisciplinar.

Masters Degree Online

Un grad de masterat on-line este o alegere excelentă și popular pentru cei care caută să avanseze cariera lor și educație, dar nu se poate angaja la studiile clasă cu normă întreagă. Masterat de grade online devin tot mai populare și sunt în mare parte la fel de apreciat ca cele predate în clasă tradițională setarea. Căutați aici pentru un masterat on-line și de a studia în funcție de programul dvs. propriu!

Programe de master nou adăugate

August 31, 2014

Master's Programme in Physics

The Master's Programme in Physics is intended for students with a keen interest in either the theoretical or experimental aspects of frontline physics and astronomy. It is possible to specialize in theoretical and/or experimental aspects of particle physics, subatomic physics or astrophysics.

August 31, 2014

Master's Programme in Chemistry

If you want to deepen your knowledge in the field of Chemistry, the Master s programme in Chemistry is for you. It provides the theoretical and laboratory knowledge that many employers demand. We offer a challenging programme with great flexibility and a strong link to current research.

September 1, 2014

MSc Conversion Programme in Economics

If you do not have an undergraduate degree in Economics, the Conversion programme offers you a two-year route to our Master's programmes. During the first year you take the Diploma in Economic Analysis (DEA). This brings

Studii populare

Serie de opţiuni de studiu pot fi copleşitoare - nu lăsaţi-o să vă opriţi! Începeţi-vă căutarea se uită la studiile cele mai populare.

Masterat

Fie că vrei să îți schimbi complet cariera sau doar să afli mai multe despre profesia ta, un masterat este o investiție grozavă. Programele de Masterat sunt disponibile în aproape orice disciplină academică, iar cu mii de programe în întreaga lume din care să alegi cu siguranță vei găsi programul care va face față țelurilor tale educaționale, bugetului și programului tău.

 

Tipuri de programe de Masterat

Deși există câteva programe de specialitate precum Masterat în Inginerie (MEng) sau Masterat în Cercetare (MRes), majoritatea masteratelor sunt fie Masterat în Arte sau Masterat în Științe. Diplomele de Masterat în Arte (MA) sunt oferite de obicei studenților în științe umane, arte, filosofie sau științe sociale. Programele de Masterat în Științe (MSc) se concentrează pe subiecte cantitative precum disciplinele științifice, tehnologice, de inginerie sau de matematică. Pe lângă cursuri, programele de Masterat în Științe au o componentă semnificativă în cercetare precum un proiect major sau teză care poate fi făcută individual sau în grup, depinzând de program.

 

Beneficiile Unui Masterat

Unui dintre cele mai evidente beneficii ale unui masterat este creșterea oportunităților de angajare. Unele profesii fie necesită un masterat pentru locul de muncă sau angajează doar foarte rar oameni care nu au decât o facultate. Câteva exemple de astfel de profesii sunt cea de statistician, asistent medical sau consilier școlar.

Alte beneficii ale urmării unui masterat includ:

 1. Salarii mai mari în anumite profesii. De exemplu Forbes a raportat că muncitorii cu un masterat în inginerie electrică sau cu un MBA pot câștiga mai bine de 100,00$ pe an în mijlocul carierei. 
   
 2. Abilități și cunoștințe dezvoltate care te fac mai valoros în ochii angajatorilor și care îți pot oferi locuri de muncă ce includ mai multă responsabilitate în profesia ta.
   
 3. O perspectivă mai largă asupra profesiei tale care îți va permite să comunici mai ușor cu cei din alte organizații.
   
 4. O rețea profesională formată din colegi de clasă, profesori, absolvenți și asociați.
   
 5. O demonstrare a angajamentului față de profesie.
   
 6. Cunoștințele pe care le obții într-un domeniu care te pasionează.

 

Alegerea unui program de Masterat

În întreaga lume există mii de programe de masterat din care să alegi. Programele de Masterat durează de obicei 1-2 ani pentru a fi completate cu normă întreagă, după finalizarea unei facultăți. Studenții cu jumătate de normă pot avea nevoie de mai mult de 2 ani pentru a-și finaliza studiile. 

Înainte de a te decide asupra unui masterat ar trebui să decizi ce disciplină dorești să studiezi și ce alte discipline asemănătoare ți-ar plăcea. Prima ta alegere poate părea evidentă, dar programul specific pe care îl dorești s-ar putea să nu facă față nevoilor tale. De exemplu, dacă ești pasionat de afaceri, atunci ai putea urma un masterat în finanțe, economie și resurse umane pe lângă managementul afacerilor.

După ce ți-ai ales domeniul de studiu dorit, următoare întrebare este dacă vrei să mergi la școală cu normă întreagă sau cu jumătate de normă. Studiile cu normă întreagă îți permit să te concentrezi pe educație și îți oferă cele mai multe opțiuni, dar e posibil și să trebuiască să te muți și mai mult ca sigur nu vei putea lucra cu normă întreagă. Studiile cu jumătate de normă îți oferă mai multă flexibilitate, dar unele programe sunt imposibil de completat când lucrezi cu normă întreagă. De exemplu, dacă preferi un program care oferă clase doar în timpul zilei, vei avea nevoie de un loc de muncă ce îți va permite să îți iei liber pentru a merge la cursuri. Asigură-te că iei în considerare toate avantajele și dezavantajele programelor cu normă întreagă versus cu jumătate de normă înainte de a lua o decizie, incluzând pierderea din venit dacă alegi studiile cu normă întreagă.

Multe programe de Masterat oferă acum și alte formate pe lângă cele tradiționale, în sala de clasă. Programele online și de învățământ la distanță devin tot mai populare și de obicei durează cam la fel de mult timp pentru a fi completate ca și masteratele tradiționale. Totuși, programele online nu sunt pentru oricine. Ele necesită de obicei mai multă disciplină proprie și lipsa beneficiilor de a-ți crea rețele și contacte personale apropiate pe care le obții de la programele tradiționale.

 

Care este durata și costul tipic al unui masterat?

Deși unele masterat pot dura doar două semestre, cea mai obișnuită durată a unui program de masterat este de doi ani, iar unele pot dura chiar și șase ani. Totul depinde de domeniul de studiu și de numărul de cursuri pe care la care mergi în fiecare semestru. 

Costul unui masterat variază mult de la o țară la alta. În unele țări precum Norvegia și Finlanda educația universitară - care include programele de masterat - este gratuită. Majoritatea programelor de Masterat din SUA costă aproximativ 20,000$ până la 30,000$, dar programele de la școlile mai prestigioase pot cu ușurință dubla costul. Dacă lucrezi deja cu normă întreagă, atunci angajatorul tău ar putea dori să te ajute cu costurile de școlarizare, dacă programul pe care vrei să îl urmezi e legat de lucru. În plus, pe lângă economiile proprii, nu ar trebui să uiți de împrumuturile studențești, de subvenții și de burse. Unele subvenții și burse sunt croite special pentru studiile postuniversitare.

 

Oportunități de Angajare cu un Masterat

US Bureau of Labor Statistics raportează că cea mai mare creștere a locurilor de muncă până în 2020 este proiectată de ocupații care necesită un masterat, precum cele din sănătate și servicii sociale. De exemplu, profesiile de terapeut de familie și cea de consilier al sănătății mentale necesită un masterat.

Totuși, chiar și dacă alegi o profesie ce nu necesită un masterat, vei descoperi că opțiunile tale de angajare sunt nelimitate. De exemplu, multe profesii precum știința calculatoarelor sau inginerie preferă supraveghetori, manageri și experți tehnici care au un masterat. Alte profesii care pot oferi un tratament privilegiat candidaților cu un masterat includ asistență medicală, educație, economie, muzică și artă.

Obținerea unei diplome de masterat poate fi o experiență profitabilă. Vei obține cunoștințe noi, îți vei dezvolta abilitatea de a contribui profesiei tale, îți vei face prieteni și contacte profesionale și își vei mări posibilitățile de angajare. Indiferent care sunt îți interesele, cu mii de programe de masterat disponibile peste tot în lume, cu siguranța vei găsi ceva care să se potrivească nevoilor tale. 

Management de afaceri

Aflaţi mai multe despre planificarea, organizarea si controlul unei obtinerea de oameni impreuna pentru a realiza obiectivele dorite şi obiective.

Economie şi Finanţe

Analiza economică şi de corporate finance. Studii de producţie, distribuţie, şi consumul de bunuri şi servicii.

Informatică & IT

Matematice şi fundamentele teoretice de calcul, îmbunătăţirea tehnologiei computerizate, hardware si software.

Sănătate Ştiinţe

Aflaţi mai multe despre practica sănătăţii publice, îmbunătăţirea sănătăţii şi vindecarea bolilor. De cercetare sau de preparare a altora de predare.  

Psihologie şi asistenţă socială

Intelege rolul funcţiilor mentale în comportamentul individual şi social, precum şi procesele care stau la baza neurologice.

Resurse umane (HR)

responsabilitatea generală pentru punerea în aplicare a strategiilor şi politicilor referitoare la gestionarea a lucrătorilor.

Comercializare

Construi strategia de a folosi in vanzari, comunicare si dezvoltare a afacerilor în continuare.

Top 10 Destinations
for